Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

CARGOS maakt het verschil

Met het bijzondere mes met twee snijkanten, het EFS invoerconcept, de modulaire bouwwijze en de vele mogelijkheden met de elektronisch hydraulische besturing maakt de CARGOS het verschil. Veelzijdig inzetbaar voor het gebruik als opraapwagen in het gras of als silagewagen in de mais: de CLAAS CARGOS is onverslaanbaar in zijn klasse. 

Ontdek het verschil en vindt de juiste partner voor uw oogst. 


CLAAS CARGOS. Wagon assembly.