Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

CLAAS fabriek bezoeken - Technopark Harsewinkel

De CLAAS fabriek in Harsewinkel, waar de maaidorsersen hakselaars worden geproduceerd, behoort tot één van de grootste en modernste fabrieken van de wereld met zijn hypermoderne productiefaciliteiten. 

Intelligente productiemethoden en logistiek zorgen voor een optimale, efficiëntie productietijd. De nieuwe lakstraat is één van de modernste in zijn soort en qua milieuvriendelijkheid een voorbeeld voor de gehele branche.

Het Technoparc is het bezoekerscentrum van CLAAS. Op een oppervlakte van meer dan 2.500 m² staan de diverse CLAAS machines tentoongesteld, van tractor tot aan maaidorser.

Tevens is hier ook een tentoonstelling over het 100-jarig bestaan van de firma CLAAS.
In de filmzaal ervaart u een mooie presentatie van het totale CLAAS productprogramma. 

Hoe kunt u zich aanmelden?

  • Algemeen geïnteresseerden:
    graag bijgaand aanmeldingsformulier volledig invullen. 

  • Boeren/Loonbedrijven:
    Voor een bezoek aan de CLAAS fabriek kunt u zich bij uw dichtstbijzijnde CLAAS dealer melden. 

  • Scholen:
    Voor scholen die de CLAAS fabriek willen bezoeken, kunt u contact opnemen met een CLAAS dealer.  

Openingstijden

Tentoonstelling + museum

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur


Shop

Maandag - vrijdag: 10.00 - 16.00 uur.
Ingang bij Tor 1.

Let op:

Om verzekeringstechnische redenen mogen kinderen onder 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassen persoon in het Technoparc. 

Locatie

Adres
Mühlenwinkel 1
33428 Harsewinkel