Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

CLAAS CTIC luchtdruksysteem

CLAAS CTIC luchtdruksysteem

CLAAS heeft zijn CTIC en CTIC 2800 bandenspannings-controlesystemen voor het productjaar 2021 herzien. 


Deze systemen zijn nu ook af fabriek leverbaar voor de AXION 900 en kunnen achteraf worden opgebouwd op de ARION 500, ARION 600, AXION 800 en AXION 900 trekkers. Bediening is nu mogelijk via ISOBUS besturing en dus ook via de geïntegreerde CEBIS touch-terminal.

Bediening en weergave vindt plaats via de CEBIS touch-terminal of ISOBUS universele terminals zoals de CLAAS S10 of de nieuwe CLAAS CEMIS 700. Indien overeenkomstig geprogrammeerd, kunnen veld en weg met een druk op de knop op de functietoetsen in de armleuning of op de CMOTION bedieningshendel worden geschakeld. Voor aanbouwapparaten zoals getrokken veldspuiten en aanhangers is er nu een geïntegreerde regeling van de bandenspanning die alle assen en wielen gelijkmatig regelt. Uitgebreide toepasbaarheid
Met het concept CTIC 2800, de directe bevestiging van een krachtige compressor aan de tractor wordt er nu een nog groter toepassingsgebied gerealiseerd. Diverse werktuigen van het bedrijf kunnen goedkoop profiteren van de controle van de interne bandenspanning. Het enige dat nodig is, is om de hulpstukken uit te rusten met kabels. De CTIC bandenspanningscontrolesystemen zijn nu ook af fabriek leverbaar voor de AXION 900 Stage V tractoren. Bovendien kunnen de nieuwe generatie CTIC en CTIC 2800 achteraf worden gemonteerd op standaardtrekkers uit de series ARION 500, ARION 600, AXION 800 en AXION 900, ongeacht het bouwjaar. 

Buitenbreedte minder dan 3m
De nieuwe generatie CTIC blijft STVZO-conform dankzij geoptimaliseerde insteekkoppelingen op de draaikoppelingen. Een TÜV-goedkeuring of speciale homologatie van de tractor is niet nodig. De pijpleidingen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met behulp van snelspanklemmen en op de spatborden worden vergrendeld met behulp van een parkeerstand.