Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Nu ook in Nederland: CLAAS Financial Services

UW SUCCES IS ONS SUCCES 

Dat is ons motto. Daarom werken we eraan om voor onze klanten de beste financiële oplossingen te vinden, die passen bij hun individuele behoeften.

U kent onze CLAAS-machines al. CLAAS Financial Services is net zo betrouwbaar en helpt u toegang te krijgen tot de toonaangevende machines die u nodig heeft. CLAAS Financial Services is de financiële afdeling voor detailhandel van CLAAS en werd opgericht om CLAAS-klanten over de hele wereld de meest geschikte financiële producten voor hun individuele behoeften te bieden.

Via het CLAAS dealernetwerk bieden wij praktische oplossingen, die u helpen bij de aanschaf van essentiële landbouwmachines voor uw bedrijf. Zo biedt CLAAS Financial Services als enige aanbieder 0% rente op elk CLAAS-product. Welke CLAAS-apparatuur uw bedrijf ook nodig heeft, wij hebben een financieringsoplossing die precies op uw behoeften kan worden afgestemd. U kunt kiezen uit:

  • Huurkoop
  • Operationele lease
  • Financiële lease 

Kamps de Wild BV

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Nederland

0316-369111

info@kampsdewild.nl www.netherlands.claas.com