Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

CLAAS collectie

Ontdek in de online shop van CLAAS Collection onze aantrekkelijke aanbiedingen van merchandising producten van CLAAS. Van robuuste werkkleding, trendy en functionele lifestyle producten tot gedetailleerde modellen. Voor ieder wat wils. Bestel online en ontvang uw artikelen bij uw thuis. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het item direct te kopen bij uw lokale CLAAS dealer.


collection.claas.com

Fun

Techniek, waarvan je fan bent en waarmee je plezier hebt, en dat niet alleen op het veld.  CLAAS biedt je dat ook voor de vrije tijd. Neem je tijd en test je racekwaliteiten met een spannende trekkerrace of laat je creativiteit los en kleur online de mooiste tekeningen.