Over ons

Kamps de Wild BV

Kamps de Wild is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Al sinds 1919 staan wij voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

We zijn officieel distributeur van de merken CLAAS AMAZONE, BERGMANN, Schmotzer en Nucrop. Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van ons eigen merk KAWECO. Uitgebreide informatie hierover is te vinden op onze website www.kampsdewild.nl.

We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beiden beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers. Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.

Ook op het gebied van onderhoud en reparatie kunnen wij onze expertise tonen. Onze goed opgeleide en getrainde vakspecialisten staan klaar om met de grootste zorg aan uw machine te werken, van oldtimer tot de meest high-tech machine. Ook voor storingen draaien we onze hand niet om, vandaar dat onze servicedienst 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.