Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Over ons

Kamps de Wild BV

Kamps de Wild is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Al sinds 1919 staan wij voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS AMAZONE en Schmotzer. Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van ons eigen merk KAWECO. U vindt nadere informatie over deze merken onder www.kampsdewild.nl.

We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beiden beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers. Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.