Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Kamps de Wild BV

Vul hier uw persoonlijke gegevens in.
De opgave van deze gegevens is vrijblijvend en dient alleen voor betere verwerking van uw aanvraag.
Vul hier uw beroep in
* verplicht veld
Akkoordverklaring voor gegevensbescherming:
Wij gebruiken de door u aangeleverde gegevens ten behoeve van de marketing van CLAAS KGaA mbH, het aanbrengen van klanten, enquêtes en informatie van klanten. Uw gegevens worden niet aan anderen overgedragen. Dit geldt niet voor service providers, die in opdracht van CLAAS KGaA mbH handelen evenals derden zoals de CLAAS handelsorganisaties van de CLAAS groep.  Voor meer informatie over het thema privacy vindt u onder de gelijknamige rubriek op onze website.