Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Directie + Verkoopleiding
Rayon Manager
Produkt Manager
Onderdelen
Expeditie
Aftersales
Office Manager / Marketing & Communicatie
Dealerdevelopment
Administratie
 
Ons team

Vanuit Zevenaar werkt een team van gemotiveerde mensen, ter ondersteuning van de dealers op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening.

Binnen Kamps de Wild BV werken 40 personen in zes verschillende disciplines: verkoop, onderdelendistributie, marketing, service support, logistiek en administratie.

Onze commerciële afdeling zorgt voor een uitstekende commerciële ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak.

Onze service support afdeling biedt niet alleen telefonische en internet support, maar beschikt ook over een aantal goed geoutilleerde serviceauto’s voor fysiek support bij de dealer en klant op het erf.

De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en ‘s nachts.

Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, websites en financieringsprogramma’s.