Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Service

Goede service is van het grootste belang bij CLAAS.

Daarom hecht Kamps de Wild BV veel waarde aan aandacht voor trainingen van onze CLAAS-dealers. Elk jaar zijn er voor de onderhoudstechnici cursussen waar zij zowel in theorie alsook in praktijk alles leren over de nieuwste machines.

Het gebruik van CLAAS ORIGINAL onderdelen en deskundig onderhoud zorgen voor optimale machineprestaties. Onze onderdelen en hoogwaardige componenten worden geproduceerd volgens de modernste productiemethodes en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles.

Gebruik ons uitgebreide productaanbod voor 100% betrouwbaarheid. De CLAAS dealer informeert u graag over de voordelen van CLAAS ORIGINAL onderdelen en deskundig en preventief onderhoud.

Snelle en goede service - waar en wanneer nodig

Wanneer er een storing optreedt of er een reparatie moet worden uitgevoerd bij uw machine, staat ons landelijk netwerk van CLAAS dealers voor u klaar om de u vertrouwde CLAAS service te garanderen.
Goed opgeleid personeel en goed uitgeruste servicewagens zijn slechts enkele van de factoren die ervoor zorgen dat uw machine kan blijven draaien.

Bedrijfszekerheid gegarandeerd - regelmatig onderhoud

Oogstmachines worden blootgesteld aan continue hoge belasting tijdens het oogstseizoen. Om de aanhoudend hoge capaciteit en betrouwbaarheid van uw CLAAS machine te garanderen, dient periodiek onderhoud plaats te vinden en dienen de slijtdelen op tijd te worden vervangen.
Bij de jaarlijkse winterinspectie wordt uw machine controleerd op slijtage en eventuele verborgen gebreken.

Maximale betrouwbaarheid - precisie onderhoudskosten

Maximale betrouwbaarheid, gecombineerd met maximale kostenbeheersing. Dat is het idee achter CLAAS xtraCARE. Deze machineverzekering biedt zekerheid, welke verder gaat dan de wettelijke garantie. U loopt hierdoor niet het risico grote onvoorziene kosten voor reparaties aan uw machine te krijgen.