Bekijk hieronder al onze lopende CLAAS acties! Raadpleeg uw dichtstbijzijnde CLAAS dealer voor meer informatie, eenvoudig te vinden via de dealer locator.

Ontvang GRATIS onderhoud en bespaar kosten met de AXION 800

CLAAS biedt u gratis servicebeurten bij aanschaf van een nieuwe tractor uit de AXION  800 serie. En dat gedurende 2.000 draaiuren óf 2 jaar lang (bepalend is welk termijn als eerste verstrijkt). Nog nooit heeft u zo voordelig gereden. Zie bijgaande afbeelding voor meer informatie of raadpleeg uw dichtstbijzijnde CLAAS dealer, eenvoudig te vinden via onze dealer locator. 

Ontvang een GRATIS Drivers Package bij de nieuwe TORION Wiellader.

De nieuwe CLAAS TORION  wielladers heeft u veel te bieden. Niet alleen met zijn unieke karakter. U ontvangt een gratis Drivers Package bij aan schaf van een nieuwe TORION. 

Bent u nieuwsgierig? Vraag de mogelijkheden omtrent een DEMO machine aan bij uw dichtstbijzijnde dealer. Eenvoudig te vinden via de dealer locator. 

Onverslaanbaar in zijn klasse.

Met het bijzondere mes met twee snijkanten, het EFS invoerconcept, de modulaire bouwwijze en de vele mogelijkheden qua elektronisch hydraulische besturing maakt de CARGOS het verschil in het veld. 

Kleine Hooibouwmachines

De CLAAS hooibouwmachines zijn er in diverse groottes. Voor de grote en kleine klussen. De CLAAS CORTO, VOLTO en LINER vormen een onverslaanbaar team dat perfect op elkaar is afgestemd. Vraag uw CLAAS dealer naar meer informatie. 


Vind eenvoudig een CLAAS dealer bij u in de buurt via de Dealer Locator op onze homepage.