Product Manager
Rayon Manager
Eite van der Veen

Sales Area Manager Noord-Nederland

Aftersales
Dealerdevelopment
Onderdelen
Administratie
Expeditie
Jacques Kaaijk

Chauffeur

Directie + Verkoopleiding
1600-D6621-Dick-Melessen-364x548
Dick Melessen

Directeur

1175BertKuiperkdwZevenaar281021-364x548
Bert Kuiper

Sales Manager CLAAS

Marketing & Communicatie
 
Ons team

Vanuit Zevenaar werkt een team van gemotiveerde mensen, ter ondersteuning van de dealers op het gebied van verkoop, marketing, service en onderdelenvoorziening.

Binnen Kamps de Wild BV werken 40 personen in zes verschillende disciplines: verkoop, onderdelendistributie, marketing, service support, logistiek en administratie.

Onze commerciële afdeling zorgt voor een uitstekende commerciële ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak.

Onze service support afdeling biedt niet alleen telefonische en internet support, maar beschikt ook over een aantal goed geoutilleerde serviceauto’s voor fysiek support bij de dealer en klant op het erf.

De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en ‘s nachts.

Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, websites en financieringsprogramma’s.