Als u „Accepteert“ plaatsen wij technisch niet noodzakelijke cookies (ook van derde partijen) om u een gebruiksvriendelijk online aanbod aan te bieden en onze service te verbeteren en nog beter te kunnen afstemmen op interesses. Uw toestemming hiervoor kunt u op elk moment hier intrekken. Technisch noodzakelijke cookies plaatsen wij ook, als u ze niet „accepteert".

Om uw gebruikersgedrag te volgen, gebruikt CLAAS ook "Google Analytics". Google verwerkt uw gebruiksgegevens om CLAAS anonieme statistieken over gebruikersgedrag te verstrekken. Google gebruikt uw gegevens ook voor elk van zijn eigen doeleinden (bijvoorbeeld het maken van profielen) en voegt uw gegevens samen met gegevens uit andere bronnen. Google kan uw gegevens buiten de Europese Unie opslaan, b.v. B. in de Verenigde Staten door Google LLC. Zowel Google als overheidsinstanties hebben toegang tot de gegevens. 

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Accepteren

Onderdelen.

CLAAS ORIGINAL onderdelen bieden meer dan alleen nauwkeurige afmetingen. De toegepaste basismaterialen en de verwerkingsmethoden vormen de basis voor betrouwbaar en jarenlang gebruik van de machines.
CLAAS ORIGINAL onderdelen worden uit kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt, exact volgens de CLAAS specificaties en met de beproefde CLAAS knowhow. Elk onderdeel is perfect afgestemd op het totale concept van uw machine. 

Op maat gemaakt.  

CLAAS ORIGINAL delen zijn nauwkeurig passend gemaakt, hoogwaardige standaard onderdelen voor CLAAS machines.

Betrouwbaar.

CLAAS ORIGINAL onderdelen hebben een lange levensduur en voorkomen dat uw machine voortijdig uitvalt.

Efficiënt.

CLAAS ORIGINAL onderdelen overtuigen door hun rendabiliteit en kwaliteit, die zich terugbetaalt.

Login Parts Doc

Login Parts Doc

 Ich akzeptiere die Conditions of use

Professioneel en vol automatisch voor de beste snijkwaliteit

Voor een goede kwaliteit van het voer heeft u scherpe messen nodig. Het messen slijpapparaat AQUA NON STOP COMFORT zorgt voor gelijkmatig scherp geslepen messen. En dat volautomatisch tot 51 messen tegelijk.

Meer dan 90 sjablonen zorgen voor een exacte snede volgens de contouren van het mes, voor de messen van bijna alle fabrikanten en zelfs de snijkanten van rechte messen kunnen perfect worden geslepen. Een slijppasta in een gesloten circuit zorgt voor perfect nat slijpen, waarbij de hardheid van de messen nauwlijks wordt beïnvloed en ook na meermaals slijpen nog een perfecte snijkwaliteit behouden blijft.

Ga voor meer informatie naar uw CLAAS dealer.

CLAAS ORIGINAL onderdelen

Door toepassing van 100% originele CLAAS onderdelen garanderen wij u de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.  Originele onderdelen passen altijd, zijn vervaardigd volgens de hoogste standaard en onderworpen aan constante kwaliteitscontrole.

Met behulp van de originele CLAAS onderdelen vergemakkelijkt ook het werk van onze service medewerkers die dit deel kennen en daardoor snel en veilig kunnen installeren. Zelfs in moeilijke omstandigheden en met de tijdsdruk die optreedt tijdens het seizoen.

Ervaren professionals zijn het er allemaal over eens: "kwaliteit loont op de lange termijn".