CLAAS ORIGINAL onderdelen

Door toepassing van 100% originele CLAAS onderdelen garanderen wij u de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.  Originele onderdelen passen altijd, zijn vervaardigd volgens de hoogste standaard en onderworpen aan constante kwaliteitscontrole.

Met behulp van de originele CLAAS onderdelen vergemakkelijkt ook het werk van onze service medewerkers die dit deel kennen en daardoor snel en veilig kunnen installeren. Zelfs in moeilijke omstandigheden en met de tijdsdruk die optreedt tijdens het seizoen. Ervaren professionals zijn het er allemaal over eens: "kwaliteit loont op de lange termijn".

Op maat gemaakt.  

CLAAS ORIGINAL delen zijn nauwkeurig passend gemaakt, hoogwaardige standaard onderdelen voor CLAAS machines.

Betrouwbaar.

CLAAS ORIGINAL onderdelen hebben een lange levensduur en voorkomen dat uw machine voortijdig uitvalt.

Efficiënt.

CLAAS ORIGINAL onderdelen overtuigen door hun rendabiliteit en kwaliteit, die zich terugbetaalt.

PREMIUM LINE onderdelen.

PREMIUM LINE onderdelen zijn de beste keuze voor extreme oogstomstandigheden, waarbij veel van de machine wordt gevergd. We beschikken dan ook over een enorm assortiment PREMIUM LINE onderdelen die tot in detail zijn afgestemd op de gewasstroom in JAGUAR veldhakselaars van CLAAS.

V-MAX PACK, het beste voor uw JAGUAR 900.
Een volledig op elkaar ingespeeld team voor een 3 keer langere levensduur. Tijdens de oogst is er geen tijd voor compromissen. CLAAS PREMIUM LINE onderdelen zijn dan ook de perfecte oplossing voor een langere levensduur en absolute bedrijfszekerheid. We bieden u een tot in detail afgestemd pakket dat alles bevat wat u nodig hebt voor een oogst van topklasse. 
 


Login Parts Doc

Login Parts Doc

 Ich akzeptiere die Conditions of use

AQUA NON STOP COMFORT.

Professioneel en vol automatisch voor de beste snijkwaliteit. 

Voor een goede kwaliteit van het voer heeft u scherpe messen nodig. Het messen slijpapparaat AQUA NON STOP COMFORT zorgt voor gelijkmatig scherp geslepen messen. En dat volautomatisch tot 51 messen tegelijk.

Meer dan 90 sjablonen zorgen voor een exacte snede volgens de contouren van het mes, voor de messen van bijna alle fabrikanten en zelfs de snijkanten van rechte messen kunnen perfect worden geslepen. Een slijppasta in een gesloten circuit zorgt voor perfect nat slijpen, waarbij de hardheid van de messen nauwelijks wordt beïnvloed en ook na meermaals slijpen nog een perfecte snijkwaliteit behouden blijft.

Ga voor meer informatie naar uw CLAAS dealer.