Service

Goede service is van het grootste belang bij CLAAS.

Daarom hecht Kamps de Wild BV veel waarde aan aandacht voor trainingen van onze CLAAS-dealers. Elk jaar zijn er voor de onderhoudstechnici cursussen waar zij zowel in theorie als in praktijk alles leren over de nieuwste machines.

Het gebruik van CLAAS ORIGINAL onderdelen en deskundig onderhoud zorgen voor optimale machineprestaties. Onze onderdelen en hoogwaardige componenten worden geproduceerd volgens de modernste productiemethodes en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles.

Gebruik ons uitgebreide productaanbod voor 100% betrouwbaarheid. De CLAAS dealer informeert u graag over de voordelen van CLAAS ORIGINAL onderdelen en deskundig en preventief onderhoud.

MAXI CARE: Meer zekerheid voor uw machine.

Verhoog de betrouwbaarheid, minimaliseer het risico op uitval en reparatie en reken met vooraf bekende kosten. Met de serviceproducten van CLAAS stelt u uw eigen servicepakket samen, bestaande uit een aantal modules. Welke mogelijkheden er allemaal zijn, leggen we u graag uit. Snelle en goede service - waar en wanneer nodig

Wanneer er een storing optreedt of er een reparatie moet worden uitgevoerd bij uw machine, staat ons landelijk netwerk van CLAAS dealers voor u klaar om de u vertrouwde CLAAS service te garanderen.
Goed opgeleid personeel en goed uitgeruste servicewagens zijn slechts enkele van de factoren die ervoor zorgen dat uw machine kan blijven draaien.

Bedrijfszekerheid gegarandeerd - regelmatig onderhoud

Oogstmachines worden blootgesteld aan continue hoge belasting tijdens het oogstseizoen. Om de aanhoudend hoge capaciteit en betrouwbaarheid van uw CLAAS machine te garanderen, dient periodiek onderhoud plaats te vinden en dienen de slijtdelen op tijd te worden vervangen.
Bij de jaarlijkse winterinspectie wordt uw machine controleerd op slijtage en eventuele verborgen gebreken.

Maximale betrouwbaarheid - precisie onderhoudskosten

Maximale betrouwbaarheid, gecombineerd met maximale kostenbeheersing. Dat is het idee achter CLAAS xtraCARE. Deze machineverzekering biedt zekerheid, welke verder gaat dan de wettelijke garantie. U loopt hierdoor niet het risico grote onvoorziene kosten voor reparaties aan uw machine te krijgen.